Lars Eirik Lyshaug

Seniorrådgiver,

Presentasjon

Styremedlem - Inkubator Ås AS
Vis telefonnummer

Forskningsprosjekter

ALLERVACC - Ny type vaksine mot matallergi

Hovedmålet med prosjektet er en godt karakterisert og patentert ALLERVACC allergivaksine, som kan videreformidles til en passende kommersiell bedrift, eller kan danne grunnlag for en ny norsk biotechbedrift.
Prosjektperiode
2013 - 2016
Område
Antibiotikaresistens, Bakteriologi, Bioinformatikk, Fôrtrygghet, GMO, Matbakteriologi, Molekylærbiologi, Risikovurdering, ZoonoserImmunologi, Matallergi, Molekylærbiologi, Vaksinologi

STARTEC - Decision Support Tools to ensure safe, tasty and nutritious Advanced Ready-To-Eat foods for healthy and vulnerable Consumers

This project will develop the necessary tools based on scientific evidence and predictive and probabilistic models to enable food operators estimate the quality and safety level in their products (ready-to-eat foods) if alternative ingredients, process and storage conditions are applied.
Prosjektperiode
2012 - 2015
Område
AlgetoksinerMatbakteriologi, Risikovurdering